Értékesítő gyártók Európai vintage antik óra lámpa, antik telefon három hálószoba éjjeli lámpa szoba

Ft170 215

Címkék: lámpa gyártó, lámpa szoba, lámpa lámpa, Cheap lamp manufacturer, Magas Minőségű lámpa szoba, Kína lámpa lámpa Szállítók.

SKU : k738 Kategória:Lakberendezés
Megosztás:
Leírás
 • Csomag Súlya: 2.4kg (5.29lb.)
 • Csomag Méret: 41cm x 31cm x 21cm (16.14in x 12.20in x 8.27in)
 • Készülék Típus: darab

 • Modell: IDs-8802D
 • Hatály: Nappali, hálószoba ágy, tanulmány, hotel, haza, üzletek, stb.
 • Felvételi Funkció: semmi
 • Vizuális funkció: semmi
 • Számos tárolási funkció: Igen
 • Hívófél-AZONOSÍTÓ: Igen
 • Csomagolás száma: Két
 • Érintőképernyő: semmi

Termék bevezetés Termék információk [márka]: Atis [méret]: 46*46*81cm [szám]: 8802D óra asztali lámpa [súly]: bruttó tömeg 14KG [szín]: klasszikus fa [anyag]: import környezetvédelmi gyanta + fém kampó +ABS kezelni tartozékok [eljárás]: Kézzel Faragott [tartomány]: Ajándékok, ajándék, nappali, hálószoba ágy, tanulmány, hotel, haza, üzletek, stb. [main függvény]: 1, FSK/DTMF kettős rendszerrel kompatibilis. 2, tegye fel előre tárcsázás funkció. 3, 38 csoportok a hívófél-AZONOSÍTÓ rekord, az utolsó 5 csoportot hívott szám lekérdezés. 4, automatikus IP-funkció. 5, a dátum-óra kijelzés funkciót. 6 állítsa be a helyi kódot kód. 7, egyetlen újrahívás funkciót. 8, intelligens háttérvilágítás funkció. 9, világítás funkció. Mérete miatt a tiszta kézi mérés minden használó személy a mérési eszközök, módszerek, akkora, mint egy kisebb hibát, 2MM. Referencia csak a fenti méretek A termék terveket

Termék, szolgáltatás, térkép

A termék csomagolási ábra

Termék minőségi összehasonlító táblázat kiváló minőségű Vs gyengébb Egyéni utasítások

Vállalkozás bemutatása Vállalati bizonyítvány

Beszerzési értesítés

1, az ellátás utasítások

Független kutatás-fejlesztés, gyártás.

2, a méret a lényeg

Mérete miatt a tiszta kézi mérés minden használó személy a mérési eszközök, módszerek, akkora, mint egy kisebb hibát, 2MM.

3 szín

Összes kép készül ilyen, mert a különbség a között, hogy a fény, illetve a kijelzőn, ott lesz egy bizonyos színt. Kérjük, ne fogadja el a színét a megrendelő gondosan kiválasztott. Annak érdekében, hogy elkerüljék a tranzakció viták.

4, ügyfélszolgálat

Ha nem válaszol kellő időben, lehet, hogy az összeg a konzultáció túl nagy, nem munkaidő vagy rendszerhiba

5, eladó

A funkció egy éves garancia a jótállási idő a termék, a cég biztosítja a funkcionális ingyenes karbantartási szolgáltatások (szállítmányozás vissza javításra viseli a cég, de az árufuvarozási nem haladhatja meg az ugyanezen előírások a cég 10% - os hozam, áruszállítás, teherszállítás által viselt az ügyfél)

6, a szállítási

A fizetés, a szállítás, kivéve áruszállítás, nem tartalmazza az áfát. Minden terméket szállítják közvetlenül a gyárból, a cég, majd válassza ki a kedvező logisztikai cég szerint a hosszú távú tapasztalat, a szállítás.

Mondd el a véleményed

1 2 3 4 5

Vélemények