120v 220v vezeték nélküli távirányító kapcsoló kézi gombot 1 vevő + 1db(JRL12) adó intelligens otthon

Ft3 531 Ft3 107

Címkék: Vezeték Nélküli Távirányító, vezeték nélküli vezérlő távirányító, távirányító vezérlő, Olcsó vezeték nélküli távirányító, Kiváló Minőségű vezeték nélküli vezérlő távirányító, Kína távvezérlő vezérlő Szállítók.

SKU : k805 Kategória:outlet
Megosztás:
Leírás
  • Csomag Súlya: 0.35kg (0.77lb.)
  • Csomag Méret: 18cm x 10cm x 8cm (7.09in x 3.94in x 3.15in)
  • Készülék Típus: Készlet

  • Csomag: No
  • Modell Száma: 220V-1ch
  • Csatorna: 1
  • Használat: Univerzális
  • Gyakorisága: 315mhz /433mhz
  • Márka Név: SZÁZAD AOKE
  • Vezeték Nélküli Kommunikáció: RF

2016 Új 85V-250V110V 220V 1KRÓN 10A Multifunkcionális tanulás vezeték nélküli távirányító kapcsoló Applicance Garázs Ajtó

Ez a bekezdés egy vezeték nélküli távirányító kapcsoló Ak elektronika gyári fejlesztés egy új termék, egyszerű használat, elegáns felület. Távirányító lehet igazítani elektromos kapcsolók, energiatakarékos!

A vezeték nélküli távirányító kapcsoló kialakítás kézi távirányító két mód, a kezelőfelület szinte a legfontosabb, hogy nyissa ki a kézi távvezérlő támogatása kód tanulás kulcs. Amikor a távoli vezérlési mód van két üzemmód között állítható (self-zár, biztosítóberendezés), kicserélte a gombot, hogy megtanulják, felület, lehet bármilyen kombinációját több, mint 10 vezeték nélküli távirányító támogatás.

Én-zár üzemmód: ugyanazt a gombot a távvezérlőn, hogy megtanulják a kódot, nyomja meg a gombot, hogy nyissa ki, majd kattintson a Biztos;

Amikor a biztonsági mód: a két különböző gombokat a távirányítón, hogy megtanulják a kódot, nyomja meg a gombot, hogy meg van nyitva, nyomja meg a másik gombot, hogy kapcsolja ki;

Műszaki Paraméterek

Súly: 0.115 KG

Üzemi feszültség: AC80-260V

Működési frekvencia: 315MHz / 433MHz (opcionális)

Maximális terhelés: 2000W

Méret 55 * 51 * 25mm (fedéllel)

Munka: self-zár, biztosítóberendezés (kapcsolni a tanulás)

Önálló reteszelési tanulás kód Módszer:

Először is, miután a hatalom vezeték nélküli távirányító kapcsoló, csatlakozik egy távoli elektromos kapcsolóval kézzel, hogy teszteljük, hogy a normál hálózati munka. Aztán nyomja meg a tanulási gombot 3 másodpercig, a távirányító kapcsoló felület tanulni, jelzőfény, engedd el azonnal nyomja meg bármelyik gombot a távirányítón kétszer, tanulni jelzőfény villog után háromszor kioltás szürke, jelezve, hogy a siker a tanulás.

Csing-kód módszer:

(Dolgozni kell cserélni, kérjük, tiszta kódot, akkor a kód),

Nyomja meg a távirányító interfész csatlakozó tanulási gombot 15 másodpercig, a tanulás fog világítani, jelezve, egyértelmű siker a kódot.

Kulcsold össze a tanulás kód Módszer:

Nyomja meg a tanulás gombot 3 másodpercig, a távoli vezérlő interfész csatlakozó tanulni, jelzőfény, kiadás, azonnal nyomja meg az a gombot a távvezérlőn, hogy minden (vagy kiold) gombot, majd nyomja meg a másik gombot a távvezérlőn (vagy a zárt lock billentyű), tanulni jelzőfény villog, miután három tedd ki a szürke, jelezve, hogy a siker a tanulás.

Működési frekvencia: 315 MHZ-es vagy a 433 MHZ-es (opcionális) 315/433MHz lehet választani, Ha nem követelmény. küldünk 315 MHZ

Csomag tartalmazza:

1* vevő

1*adó

Mondd el a véleményed

1 2 3 4 5

Vélemények